Mitä on isännöinti?

Kirjoittanut Marina Furuhjelm 10.4.2012

Isännöinti huolehtii 80 000 suomalaisesta asunto-osakeyhtiöstä, mutta mitä isännöinti oikeastaan on?

Katso Mitä on isännöinti? -videosta muun muassa, kuka on isännöitsijä ja mitä hän tekee työkseen. Keskustele ja kommentoi!

Sinun täytyy hyväksyä statistics, marketing evästeet katsoaksesi tämän videon.

Marina Furuhjelm

Kirjoittaja: Marina Furuhjelm

Maria Furuhjelm työskenteli Isännöintiliitossa lakiasiantuntijana vuoteen 2015 asti.

Katso kaikki sisällöt kirjoittajalta Marina Furuhjelm →

4 kommenttia

  1. Haluaisitkos kirjoitella siitä, miten isännöitsijäksi voi päästä?

    Olen itse jäänyt vastikään työttömäksi ja olen harkinnut isännöitsijän uraa yhtenä mahdollisena vaihtoehtona. Koulunkäynti ei kiinnosta, joten soveliain tapa olisi varmaankin oppisopimus. Mikä olisi hyvä tapa lähteä metsästämään sopivia firmoja, jotka olisivat kiinnostuneet ottamaan oppisopimukseen?

    Lukijoista saattaa löytyä sellaisiakin, jotka ovat kiinnostuneet koulujen käymisestä, joten jos aiheesta kirjoitat, niin esittele toki koulutusohjelmiakin.

    1. Kiitos hyvästä ideasta! Kirjoitan aiheesta jossain vaiheessa.

      Aiheesta voi lukea lisää Isännöintiliiton verkkosivuilta osoitteesta http://www.isannointiliitto.fi/isannoitsijaksi/

  2. Kaunista utopiaa tuossa videossa. Eipä ole meidän isännöintiyrityksellä tavoitteellisuutta tai moitteettomasti hoidettuja rutiineja paljon näkynyt.

    Miksi videossa muuten sanottiin, että pitää olla isännöintiyritys. Asiaan hyvin paneutuva maallikko voi minun kokemuksieni mukaan olla paljon parempi isännöitsijä kuin rutiineja pyörittävä “ammattilainen”.

  3. Isännöinti on todella monipuolista ja vaativaa työtä. Riittävä peruskoulutus on ehdottoman tarpeen, esim. kaupallinen, tekninen. Työ vaatii, mielen ja tilanteen hallintaa, talouden osaamista ja ymmärtämistä, korjaustöiden kokonaishallintaa , asiantuntijoiden käyttö tulee olla riittävää. Omaa osaamista pitää arvostaa, mutta ei yliarvioida. Toisten ihmisten arvostaminen ja kuunteleminen on tarpeen, vaikka se joskus on haasteellista. Jos nämä asiat tuntuvat omilta voi harkita kouluttautumista isännöitsijäksi.

Kommentointi on suljettu.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen